fbpx

“Pause” ble starten på najs!

Dette er ikke et superlangt og klisjeaktig innlegg, og det skal ikke denne “bloggen” være. Denne bloggen skal vise frem produksjoner, priser, tanker og ideer og kanskje noe behind the scenes fra innspillinger i najs!

Hentet fra mitt reginotat, sommeren 2019:

Personlig motivasjon: Denne historien handler om å bryte et mønster – en rutine. Jeg finner meg ofte selv i situasjonen jeg ønsker å løpe fra hverdagen, løpe for å oppleve noe annet eller noe som betyr mye for meg. Så filmen er et uttrykk av tanken om å jakte noen annet i hverdagen. Bryte det hverdagslige mønsteret som vi ofte finner oss i. Samtidig ønsker jeg å bruke filmen til å utvikle meg innen regi og filmfoto.

Tema: Tematikken til filmen er, valg – å bryte rutiner.

Hvorfor lager jeg et innlegg om denne filmen?

Jo, det er så enkelt som at dette var min første tur ut på ukjent terreng i regiverden. Jeg skal ikke legge ut om hva denne filmen handler om og hva den skal fortelle. Denne filmen ble et bevis på at valget om å starte for seg selv, var det riktige.

Og ideen om najs og egen fortellerstemme blir tydligere nå enn den har vært tidligere.

Til slutt avlutter vi (jeg) med at er det noe vi er stolte av, så er det at første film vi produserte helt selv, hentet hjem litt prestisje utenomlands!

  • AltFF Alternative Film Festival – Best Drama – Super short
  • Queen Palm International Film Festival – Official Coroner Selection
  • Berlin Flash Film Festival – Official Selection
  • SHORT to the Point – Official selection